Ma is fél napot elcsesztem az ISzK-ban, kivételesen tudtam einstadolni egy egészen korrekt masinát is, amin nem voltak hülye korlátozások bevezetve. Délben megtömtem a bendőmet egy hamburgerrel - tudom, hogy műanyag benne a hús és a paradicsomdarabka is felfújt paradicsomból van, de mit lehet tenni... Legalább az íze jó volt. A trolira az állatkertnél felszállt n a négyzeten darabszámú óvodás egyén gyök n darabszámú felügyelő pedagógussal, és előadták a Hogyan esünk pofával az ülésnek fékezéskor című zenés színművet. A zenét az a kissrác szolgáltatta, aki lefejelte két társát, majd elkezdett ordítani. Kész szerencse, hogy a következő megállónál én leszálltam, valahogy nem bírom hosszabb ideig elviselni a csoportban támadó padlócirkálókat.

Ismét belekezdtem az angol fordításba, valamennyit haladtam vele, aztán egyszercsak begörcsölt a gyomrom, én meg se kinyújtózni, se normálisan ülni, se feküdni nem tudtam tőle. Aztán elmúlt. Aztán megint görcsölt. Végül rávettem magamat az ellencsapásra, és 2:1 arányban kevertem narancslevet tejjel. Ha ez nem segít, akkor semmi. De segített, viszont a kedvemet elvette az angoltól.

Hogy mégis csináljak valami értelmeset, megbuheráltam kicsit az Nfol-home-ot, ami így már Nfol-home reloaded névre hallgat, kíváncsi vagyok, ki fog először szentségelni miatta, ha meglátja, én mindenesetre tárat cserélek. :)