Megint hétfő, megint kalkulus előadás reggel. Az utolsó fél órában már egészen érdekes kezdett lenni, de mint tudjuk, a jó dolgok sosem tartanak örökké, és a történelem ismétli önmagát, meg egyéb közhelyek is jól bepasszolnának ide, de hagyjuk inkább. Szóval megint megszólalt a csengő, azaz: bombariadó megint.

Én tényleg nem tudom, miért jó ez valakinek. Nekem biztosan nem jó, mert egyrészt sehová nem haladunk az anyaggal már egy hónapja, másrészt meg be lesz pótoltatva velünk a múltkori, elmaradt előadás - és ez is be lesz valószínűleg, egy "mindenki számára megfelelő" időpontban (értsd: csütörtök este). Már _alig_ várom...

Kíváncsi vagyok, mikor unják meg a hatóságok ezt a viselkedést. Egyszercsak úgy döntenek majd, hogy ha annyira akar valaki robbantani, akkor robbantson nyugodtan, legalább egy ideig biztosan nem kell majd kiszállni a helyszínen. Aki komolyan akar valamit, az meg úgysem jelenti be előre... Vagy csak azt mondják, hogy öt riasztás után kimennek egyszer körülnézni. Persze ezt nem tehetik meg, mert sosem lehet tudni ugyebár.