Alonso látta a telizöldet, ezért nyomta neki, mint pokol:

Formula 1 2010 Monaco

Nem kell velem egyetérteni, szerintem unalmas volt ez a mai. Némi színt vihetett volna bele, ha a problémás csatornafedél megjavítására berendelték volna a narancssárga T4-es ponyvás Transportert, aztán szépen körbebójázták volna a javítandó területet. Volt két komolyabb baleset, de hát az itt szinte mindig van, a Williams autók pedig amúgy is szeretik a hercegség szalagkorlátjait. Trulli viszont megmutatta Chandhoknak, hogy a Lotusnak nemcsak tempóbeli előnye van a Hispaniához képest, de technikailag is felettük állnak.

Schumachernek egész futam alatt egy jó pillanata volt, amikor az utolsó körben megelőzte Alonsót abban a kanyarban, amit — rosszmáj ON — olyan jól ismer, erre utólag azt is elveszik tőle egy olyan szabály miatt, aminek az ellenkezőjét hangoztatta többször is Gyulánk, úgyhogy efelett beindul majd a paragrafus-karate. Még így is jobban járt, mint Button, mert neki egyetlen jó pillanata sem volt, valami hűtőfedelet rajta felejtettek a kasztnin és az SLS mögötti tötymörgésben elkelkáposztásodott a motor. Egyik csillag kinyírta a másikat.

Nem tudom, mit itatnak Webberrel mostanában, de kérek belőle.

Még valami. Nagyon sajnálom Dávid Sándort, amiért ilyen szervezésű műsorokba kell járnia szakérteni. Valahol persze megértem, hogy vállalja a felkérést, nincsen alternatívája, de azt láttam rajta ma is, hogy ül szegény a stúdióban, ahol az embereken kívül csak az asztal meg a székek valódiak, kicsit feszeng a helyén, mert hiába intéznek hozzá kérdéseket a többiek, alig hagyják válaszolni, mert jön a következő kis semmitmondó bizbasz bejátszás meg az SMS-játék. Ő egy olyan műsorban tudna élni, ahol ülnek ketten egymással szemben, az egyik feltesz egy egyszerű kérdést, Lapaj meg elkezd régi emlékekről, régi futamokról és régi versenyzőkről mesélni, mert ő ebben jó, nem a tizedmásodperceken való lovaglásban.