Ma van a tavaszi félév második napja. A tavaszi félév első napját sikerült eltölteni azzal, hogy először vártunk, aztán két órát vártunk, aztán megint két órát vártunk, aztán megint két órát vártunk, aztán én inkább hazajöttem. És a kétórás várások között nem csináltunk semmit, kivéve azt, hogy miután az érintőképernyős terminálon behoztam a Truck Bearing Kibble-t és szétröhögtük magunkat némelyik képsoron (különösen ajánlott a Flame retarded című opusz), mozes66 megmutatta nekünk a Wulffmorgenthaler oldalt, amin megint szétröhögtük magunkat, mindeközben pedig ama tapasztalással lettem gazdagabb, hogy ez az érintőképernyős dolog engem legyőz, mert amúgy is elég béna vagyok, de hogyha az ujjam pont lefedi a kurzort és a nyomógombot is, akkor végképp nincsen sanszom kitalálni, hogy a kettő közül melyiknek nyomok mellé.

Szóval ma van a tavaszi félév második napja, fantasztikus a hangulat, éppen leszedálni készültem magamat, amikor jött ez:

— Sziasztok! Mit adhatok?
— Egy Taco-t kérnék.
— Sajnos a mexikói ételeink elfogytak (az egyébként kedves és csinos felszolgálólány feje fölött a levegőben egy halványlila, félig áttetsző LOL felirat jelenik meg).

Dicska - Biosludge alternate

Yet another day saved.