Egy. Szetey Gábor azt nyilatkozta, hogy friss levegőre van szüksége, ezért lemond államtitkári posztjáról és visszatér korábbi munkahelyére, egy dohányipari céghez. Hát ez szívás. Csodálkoznék, ha emiatt nem venné szájára a sajtó.

Kettő. Orbán Viktor szerint a március 9-i szociális népszavazás nem pártkérdés. De ha sok az igen szavazat, kedves barátaim, az a Fidesz győzelmét jelenti és talán mégis bontanak közösen egy kölyökpezsgőt, hogy az időközi választásig józan politizálást mutassanak be.

Három. A Windows 7 a Microsoft szerint leghamarabb 2011-ben jelenik meg. Hogy pontosan mikor, azt majd megmondják, amint kellően sok felhasználó tért át XP-ről Vistára.

Négy. Jarno Trulli szerint néhány csapat csalni fog a 2008-as szezonban. Részhalmaz. 2008-ban minden csapat csalni fog és néhány csapatot rajta fognak kapni. De lehet, hogy Trulli attól tart, hogy a Toyota megint nem fog elég jól csalni.

Öt. Szupergyors internet a szennyvízcsatornán át. És akkor új értelmet nyerne a loading kifejezés. Csordogálnak majd a megabitek. A gázvezetékes meg az áramhálózati internet sem jött be annyira, hogy kereskedelmi termékké váljon, szerintem a csatornás net körül is bűzlik valami.

Hat. Netes invázió a szcientológiai egyház ellen. Xenu sem tudta megállítani a packeteket, mert közismert hollywoodi színészekkel volt megbeszélése.

Hét. Az ORTT szerint az MR2-Petőfi nem biztosítja a műsorszámok és a nézetek sokszínűségének, a kisebbségi álláspontoknak a megjelenítését. Ha holnap délig ütnének rozsdás lábossal, akkor sem tudnék rájönni, hogy egy kimondottan zenei adón mi a f*szomat kell kisebbségi álláspontokkal foglalkozni. Majd ezentúl lesz félórás magazinműsor a határon túli magyarokról is, gondolom olyan hajnali három körülre időzítve.

Nyolc. Megoldhatatlan feladatot kaptak a negyedikesek a gimnáziumi felvételin, mert a minisztérium későn vette észre a sajtóhibát. Javaslatom: aki a hiba ellenére jól oldotta meg a feladatot, azt azonnali hatállyal vegyék fel a minisztériumba, garantáltan jók konfliktuskezelésben és láthatóan jobban értenek ahhoz, amit csinálnak.