Reggel be kellett mennem nyolcra még a tesi előtt, hogy el tudjak intézni néhány levelet meg körülnézzek a fórumon is. A gameronline.hu jövője sajnos elég kétségesnek tűnik, mivel az IPMA a 75000-res olvasótáborral bíró Magyar PC Magazint is képes volt becsődöltetni... Nem tudom, mi lesz így. Még a volt Gamer Magazin munkatársait sem fizették ki tavaly szeptember óta, most meg ez. InGennek és Shadownak pedig a fővezír ígért mindent, megvették az új szervert, Shadow céget alapított, elkészítette az új oldalt, erre most kiderül, hogy a domain még mindig a Force-X-é, és mivel nem valószínű, hogy a csődbe ment IPMA megvenné tőlük, valószínűleg az övék is marad. Csakhogy akkr vagy nekünk kell máshová mennünk az új oldallal, vagy maradunk itt és olyan lesz, amilyennek ők akarják. Úgy tűnik, hogy a portált és a fórumot nem akarják megszüntetni egyelőre... Ennek fényében különösen fájó fellapozni az első, a legelső Gamert, illetve Gurut, aminek a bevezetőjében az állt: "Az új kiadó minden anyagi feltételt biztosít számunkra." Mégis két remek lapot vittek csődbe...

Aztán ott van menoh, akinek a B13-on ajánlottam fel a segítségemet egy oldal feltöltése ügyében. Csak azt nem mondták, hogy az oldal egyelőre 20 darab Word dokumentumból áll, amit egy főállású webmester is három napig pakolna fel.

A nap további része olyan szinten eseménytelen volt, hogy majdnem sírtam kínomban. Azért erőt vettem magamon és megajándékoztam a szomszédokat egy félórás Rammstein-blokkal, ettől némileg viszatért az életkedvem, este pedig megnéztem a Csillagok Háborúját. Persze remek mű, de nekem most is az jutott eszembe, hogy a hangmérnökök mennyit röhöghettek, mire a bárban lévő összes lénynek hangot kevertek. Aztán a XXI. században bemutatták a "szájbegyereket", aki amúgy cybergyerek és bocsánatot kell kérnie. Előadója a Kistehén táncegyüttes. Jónak jó (jó debil), de azért az örök klasszikusokat, mint Polgárjenő, Szalacsi Sándor, Fogarassi Árpád, Malvin, Matisz nagypapa illetve Hanyasvagytedisznó, szóval őket nem übereli.