A könnyebb átláthatóság érdekében rovatokba foglalom a hétvégét.

Magánélet rovat

Apai nagyapám alaposan megijesztett minket, baromi szar dolog otthon kuksolva arra várni, hogy mikor telefonál a sürgősségire őt elkísérő családtag a fejleményekkel. Méginkább baromi szar, ha négy óra telik el közben. Szerencsére nincsen semmi komoly gond, viszont az orvos elfelejtette ráírni a zárójelentésre, hogy aki 67 éves, az nem 20, és akkor talán nem is kellene annyit vállalni. Mert az is baromi szar, ha egyik reggel felébredvén a konyhában beszélgető családtagoktól értesülsz arról, hogy nagyapád és nagyanyád előző délután átpakolta a lakás egyik felét a másikba, miközben te is otthon voltál és szétuntad a fejedet a nagy semmittevésben. Én látom az ok-okozat összefüggést, más nem.

Tanulmányok rovat

Azt gondolom, nem lóg bele a kezem a bilibe, ha másfél héttel a szorgalmi időszak kezdete előtt szeretném megnézni a kari honlapon az őszi félévvel kapcsolatos információkat, beleértve mondjuk a félév kezdetének pontos napját. Ó, mi ez a hideg...?

Időjárás rovat

Nagy melegséggel tölti el az ember szívét, hogy 2007-re kitanulta magát egy olyan meteorológus-generáció, amely nemcsak azt nem képes eltalálni, hogy holnap milyen idő várható, hanem azt sem, hogy holnap milyen nap lesz. Tegnap este azt mondták, hogy szerdával véget ér a kánikula, erős lehűlés meg eső jön, de kedden még 30+ fok és jámájká. Jelentem, kedd délelőtt van és Grönlandon érzem magamat. Hibaszázalék, mi?

Formula 1 rovat

A Török Nagydíjjal kapcsolatban annyit szeretnék elmondani, hogy konkrétan én kérek elnézést, amiért három hét szünetet követően egy ilyen hihetetlenül unalmas, monoton, életkedvet elszívó versenyt láttunk. Kimondottan örültem, hogy másfél óra alatt lezajlott az egész, mert volt egy olyan érzésem, hogy ha nem intik le, akkor még most is egymás mögött vonatoznának. Lassan ott tartunk, hogy elkezdek szurkolni a műszaki problémáknak.

Fontoslevél rovat

Tájékoztatom az érdeklődőket, hogy ezidáig nem válaszoltam egyetlen olyan iWiW-en, e-mailben, tökömtudjamin érkezett üzenetre sem, amiben valamely ismerősöm két év aktív kussolás után azzal keres meg, hogy légyszi szavazzak kisbabákra, autókra, papírrepülőkre, ládagyárra vagy háziállatra, mert ő nevezett és még nyereményre is esélyes vagyok, ha kattintok, és a jövőben sem fogok ilyesmire reagálni, még akkor sem, ha zsebből kirántható tujafa a nyeremény.

Különben is az én kutyám a legszebb.

Elköszönő rovat

A rovatfelelős nem készült el időben az anyaggal, úgyhogy ide nem tudtunk mit kitalálni.