Ki rúgta szájon a vetési varjút?

Éppen most törlöm le a gépről az ötödik olyan programot, ami a leírása szerint "könnyen kezelhető DVD-készítő alkalmazás", és azért az ötödiket, mert az előző négy sem volt képes egy nyomorék ötven perces AVI-ból asztali lejátszón is működő DVD-t készíteni. Az egyik két órán keresztül 100%-ig fogta a gépet, az eredmény egy ötven perces kép nélküli hanglemez lett. A másik az ötven perces anyagot másfél óráig dolgozta fel, aztán kaptam egy olyan DVD-anyagot, aminek a képe és a hangja is jó, csak éppen a műsor fele nincsen meg sehol. A harmadik és a negyedik szintén olyasmit készített, amivel a lejátszó nem tud mit kezdeni, az ötödik lemezét meg mindjárt formázom, annyira jó lett az is. Úgyhogy két dologra tudok gondolni:

1.) Én vagyok a láma. Bár egy olyan programban, amiben két mappát kell megadni és megnyomni a nagy piros gombot, szerintem fizikai képtelenség bármit is rosszul beállítani.

2.) Az asztali lejátszó a láma. Oké, a papírja szerint DivX-es AVI-kat is le kellene játszania gond nélkül, mégsem képes ilyesmire, na de hogy egy szabványos DVD-t se bírjon el...

Megyek, keresek egy hatodik programot, másfél napot úgyis elcsesztem erre a rohadékra, legalább legyen valami eredménye. Este magyar-olasz, az eredménytől függően bejegyzés várható!