ABS, ADSL, ASR, BPM, CCD, CMOS, DRM, DVI, EPROM, FC–PGA, GDDR, HDMI, IrDA, MBR, OLED, PDA, PNA, PVA, QVGA, RGB, SSD, TFT, USB, VPN, WLAN. WTF?

A zoknit mától Personal Foot–Containing Sack, azaz PFCS néven fogom illetni. Bizony!

Szegény S@tiban egyre halmozódnak a jobbnál–jobb posztok, blogot meg még most sem tud írni, amiben ugye részben én is ludas vagyok, mert nem elég, hogy nem kínálom tálcán a megoldást a kisz??m??thatatlan k??rd??jelek problémájára, hanem még el is tűnök jól. (Tényleg, MSN–en mikor értekeztünk utoljára? Én nem találtam idei logot...) Nos, nem tudom, hogy halad a történet másik szála, én mindenesetre annyit értem el eddig, hogy a Wordpress alól kinyert adatbázis blogot és hozzászólásokat tartalmazó részét kérdőjel–mentesítettem és átírtam a hibás ékezeteket (hogy pl. a nagy umlautos a–hullám–nagy fordított ékezetes a–kis négyzet helyett Ó legyen), illetve írtam hozzá egy egyszerű PHP–szkriptet, ami mindezt megjeleníti a böngészőben ékezethelyesen. A probléma az, hogy ezt a javított adatbázist nem tudom megetetni a frissen feltelepített (és utf8–re átállított) Wordpress–szel. A szituáció által előidézett hangulat megfelelő bemutatásához megkérem Gy. Balázs urat, hogy jöjjön be és csináljon úgy, mintha most gázoltak volna el egy szenegáli kisfiút a Dakaron és próbálja láthatóan átélni. Köszönjük, Balázs, remek volt, mint mindig, most már kimehetsz.

Most viszont egy hét erejéig ismét eltűnök, addig is unaloműzésként végigkattintgathatjátok az oldalt látható többi blogot, illetve ha ezzel végeztetek, akkor játszhattok olyat, hogy jól megnézitek ezt az oldalt és kitaláljátok, hogy nektek személy szerint mi hiányzik, mit szeretnétek másként látni itt. Jöhet a vélemény akár tartalommal, akár megjelenéssel, akár szerkezettel kapcsolatban, és marha jó lenne, ha a read–only módban működő néhányak is megnyilvánulnának ez ügyben. Előre is kösz! Viszont semmilyen körülmények között ne nézzétek meg a Dead or Alive című filmet! Eric Roberts zöld selyempizsamás, kiégett hippikaratést alakít benne, aki ráadásul még gonosz is. Ground–breaking...