A Nemzetvédelmi Hivatal szerint fennáll a veszélye annak, hogy különböző szélsőséges csoportok összehangolt támadásra készülnek a Parlament épülete ellen, várhatóan március 15-re időzítve, melynek során fegyverként használható tárgyakkal felszerelkezve fognak felvonulni és már javában képzik magukat, többek között lőtéren is. A Fidesz szerint mindez csupán egy jól bevált baloldali trükk. Konklúziók:

1. A Nemzetvédelmi Hivatal olvas bizonyos blogokat (majd az ott olvasottakat jelentősen továbbgondolják).
2. A Fidesz nem olvassa ezeket a bizonyos blogokat, de ha olvasná, akkor sem árulná el, hogy olvassa őket (viszont ők is továbbgondolják).

Áj vil not báj zisz rekord, itiz szkrecsd.

(később)

Attól, hogy valaki egy reggeli hírműsorban dolgozik, talán nem kellene elfelejtenie a gondolkozás művészetét. A mai Mokkában például felhívtak egy nőt, aki a keddi vonatbalesetben megsérült, Jakupcsek Gabriella pedig halál komoly arccal megkérdezte tőle: "Mennyit érzékeltek az utasok a balesetből? Látták, hogy neki fognak menni a tehervonatnak?" Biztos én lakom az Isten háta mögött, de mifelénk a személyvagonokból leginkább oldalra lehet nézelődni, előre és hátra nem. A Mokka amúgy is érdekes műsor, mert legyen benne bármilyen témáról szó, az SMS-üzenőfalon megy a kétoldali szájkarate; érdemes a honlapjukon belepillantani az üzenetekbe, ha mondjuk végére értél a bash.org-nak és a qdb.us-nek is.

Kitűnő párhuzam vonható a mai Algoritmus-elmélet (mindenütt egybeírják, hmm...) előadás és a Lost-hétvége beharangozó reklámja között, amennyiben mindkettőben lelőtték a jelentősebb poénokat jó előre. Mondjuk az előadás nagyon érdekes volt, ugyanis úgy untam magamat halálra, hogy közben szakadtam meg a visszafojtott nevetéstől, WarPriesttel együtt; túl élénk a fantáziám, na. Tegnap este a tűzoltók villogtak az ablak alatt, ma meg a ház előtt rögtön két mentőautó állt - zajlik az élet, meg ilyenek.