Noha az idei esztendő kétségtelenül legnagyobb könnyűzenei szenzációja a No, thanx! együttes, vagy zenekar, vagy kitudjami felbukkanása - kicsit talán gáz, hogy rögtön ők lettek a magyar Tokio Hotel, de ezt a negatív felhangot biztosan elnyomja majd a srácokban a Viva+ Comet-díjátadó, ahol tutira kapnak minimum egy díjat és örömkönnyek (képzavar!) között csápolhatnak majd Lola és Rúzsa Magdi mellett -, most mégsem róluk lesz szó, hanem egy hangfelvételről, amely legalább annyira felkavaró, mint a hírhedt öszödi beszéd, ez pedig nem kis dolog, hiszen egyetlen böszme szó sem hangzik el benne.

"Akkor másodika mikor lesz?" Ezt (.mp3, ~500KB) kellene befogadni füllel. (Ha történetesen ősrégi és rajtam kívül mindenki ismeri, akkor nézzetek egy pillanatra ebbe a szép piros fénybe. Zzum! Most hallod először. Ismételd!)

Talán még érdekel valakit, hogy mi lett a tegnapi létszámbővítésből. Nos, reggel fél nyolckor én már az ISZK-ban rontottam a levegőt és a Neptunba belépve láttam rögtön, hogy még nem történt semmi változás. Ezután nagyjából tízpercenként beléptem a Neptunba, megnyomtam a Tárgyfelvétel gombot, kikerestem a Közgazdaságtan T tárgyat, megnyomtam a jelentkezést és konstatáltam, hogy még mindig tele van, kiléptem a Neptunból. Közben valahogyan megtelt az ISZK, feltűnően sokan álldogáltak helyre várakozva, miközben mellettem két gép is szabad volt, csak senki nem vállalta, hogy bekapcsolja valamelyiket, merthát az olyan mágikus dolog, érted, csak úgy bekapcsolni, mikor nincs bekapcsolva, nem is tudom, hogy gondolhat ilyet bárki is. Fél tizenegykor aztán a tíz plusz helyből én a másodikra csaptam le. Volt még Programozás előadás is, fantasztikus volt a kötelező jellegű év eleji savazás, de tényleg, köszönjük.