Panelházban lakik? Unalmas az élete? Zavarja, hogy túl jó a kapcsolata a szomszédaival? Elfutja a méreg, valahányszor megszólítják Önt a lakótársak? Új élményekre van szüksége vagy egyszerűen csak szeretne urbánus paraszt lenni? Ha ezek közül egynél több igaz Önre, mi tudunk segíteni! Itt van az, amire Önnek szüksége van: a Szuperszomszéd foglalkoztató készlet!

Lássuk, mi mindent tartalmaz a készlet, amely most rendkívül kedvező áron lehet az Öne! Egy pár acélbetétes, saválló, valódi bőr bevonatú bakancs, amelyben kitűnő szórakozás a legfelső emeletről elindulva, a lépcsőfokokon ötösével ugrálva végigdübögni a lépcsőházon, különösen a hajnali órákban hatékony eszköz.

Tíz darab bükkfából készült, eltérő méretű tömör fagolyó (a továbbiakban golyók), illetve egy szintén bükkfából készült hosszúkás deszka, egyik oldalán mélyedéssel (a továbbiakban indítósín). A golyókat helyezze a vízszintbe állított indítósínre, majd tetszőleges magasságban döntse meg a sínt, hogy a golyók egymás után a padlóra zuhanva remek hanghatást keltsenek!

Egy csomag pirított napraforgómag (a továbbiakban szotyi), amelyet alkalomadtán - de lehetőleg közvetlenül a lépcsőház takarítását követően, mások szeme láttára - elszórhat a közösen használt területeken. Felárért élethű, minőségi műtakonnyal díszített, gyárilag gyűrött papírzsebkendő is kérhető!

A csomag része továbbá egy darab hatvan perc játékidejű hangkazetta, amelyre végtelenített csecsemősírást rögzítettek szakértőink. Kívánsága szerint kérheti ehelyett másik hangkazettánkat, amelyen háromszor húsz perc terjedelemben különböző életkorú gyermekek sírnak keservesen; gondoltunk ugyanis azokra, akik hosszú távra terveznek.

Ugye felkeltettük érdeklődését? Nem? Akkor most nagyon figyeljen! Első ötven telefonos megrendelőnk a fentieken kívül térítésmentesen kapja meg az önmagában is ezreket érő akkumulátoros fúrókészletet, amely elegendően kicsi akkumulátorral rendelkezik ahhoz, hogy egy csavar befúrásához kétszer kelljen feltölteni, így egy polc felszerelése egész napos szomszédbántó feladattá válik a segítségével!

Hát nem fantasztikus ajánlat? Mi tudjuk, hogy Önnek szüksége van a Szuperszomszéd foglalkoztató készletre, hiszen kizárólag olyan, a garanciaidő lejárta után elromló szarokat árulunk, amelyek Önben azonnal birtokolási vágyat keltenek. Telefonáljon most rögtön, legyen az első ötven vásárló egyike, szerezze meg a fúrókészletet ingyen! A mi termékünkkel garantáltan elégedett lesz!