A nap süssön rátok melegen, kedves olvasók! A hétvégi filmnézés mellett, közben és helyett azért sikerült valamennyit a Nyelvek és automaták pótzéhára is készülnöm, ami nyilván hozzájárult kicsit ahhoz, hogy a pótzéhán volt fogalmam is arról, amit csinálni kellett. Csíter! Eredmény majd lesz, egyszer, aztán hátha... Én reménykedem a pozitív értékelésben, igazán rám férne végre némi siker.

Viszont a zéhá miatt lemaradtam az ISzK próbariadójáról. Nem mintha az ISzK-ban csak próbariadókor történnének érdekes és furcsa események, hiszen a délután folyamán volt üvegajtón átmenő lány, volt kikapcsolt monitortól megriadó és inkább másik helyre váró lány, volt Skype-on oroszul beszélgető fiú és volt a fülemben lostprophets meg Mudvayne meg Chicane meg Quimby is, ráadásul még S@ti is volt MSN-en, amiből ugye szép nagy log keletkezett, mert furmányos módon mégiscsak el tudtam menteni a beszélgetést, ami azért nem semmi.

S@ti: na nem játszunk platformok csatáját?
S@ti: az enyém jobb, mert epüll, bibibiiiii
S@ti: én tudok ablakból ablakba húzogatni fájlokat, mert egy rohadt totálkommandert nem tudnak megírni erre a szutyokra, bibiiii
nfol: WinXP Embedded + Internet Explorer 6 SP2 EMD Limited
nfol: (EMD = Even More Dumber)
S@ti: wow
S@ti: szép halál

Közben az is kiderült egy másik beszélgetésből, hogy a Vista RTM (Ready To Manufacture) verziója, ami bámulatosan hamar megjelent az interneten - ennyit a fantasztikus új védelmi rendszerről... - egyáltalán nem az a csoda, amire sokan vártak, ugyanis vannak benne olyan bugok, amik az RC1-ben még nem voltak meg, lásd Cheesy monitorkikapcsolós problémáját. A magam részéről még pénteken megoldottam minden eddigi Vistás bajomat: letöröltem. SuSe 10.1 majd kúszik vissza helyette, amint találok rá alkalmat. (Igen, SuSe, és azért SuSe, mert van a lemezein rengeteg csomag, amiket így már nem kell nekem egyesével különböző repository-kból beszereznem.)

S@ti: Ninja most magyarázza, hogy a FlatOut 2-ben hogy lehet színezni a kocsit
S@ti: "Én is csak akkor jöttem rá, amikor már kipörgettem a játékot"
nfol: rosszul fogjátok fel
nfol: ez a végigjátszás jutalma
S@ti: Limp Bizkit - Livin’ it Up
S@ti: tényleg, most belegondolva
S@ti: csak azok tudták színezni a kocsit eddig, akik kipörgették...

A PHP-MySQL párossal továbbra is barátkozom, már elég jó spanok vagyunk (vagy spanok a HTML-ben vannak...?), csak kár, hogy mikor buli van, akkor ők mindenféle idióta karaktereket hívnak meg, akiknek kalap van a fejükön, és ha azokat elzavarom, akkor olyanok jönnek, akik semmit nem értenek. (Látjátok, így lehet kulturáltan megfogalmazni ama véleményünket, hogy elmehet a sunyiba az egész WAMP - Windows, Apache, PHP, MySQL - kompánia, amiért az adatbázisban sem az Unicode, sem az UTF8, sem a utf8_hungarian_ci kódlappal nem jók az ő, ű betűk.)

S@ti: ja, hát én már a Most Wantedet is úgy jellemeztem, hogy
S@ti: "Ugyanaz, mint az Underground, csak nappal"
nfol: a Carbon pedig ugyanaz, mint az Underground, csak ÉJSZAKA
S@ti: az előző beszólásra természetesen TM (c) és (R)

Nem is olyan régen pedig valaki kérte, hogy legyen itt is kommentelési lehetőség, én meg azt válaszoltam, hogy majd válaszolok, ha eszembe jut pár helytálló kifogás. Most eszembe jutott egy. Tehát: kommentelés márpedig egy darabig nem lesz, ugyanis nem látom, hogy megvesznétek a hiánya miatt, egyrészt. Másrészt meg ott van az üzenőfal, amin szintén nem látszik, hogy minden bejegyzés után akarnátok véleményt mondani az olvasottakkal kapcsolatban, és mivel ez így van, a közvetlen kommentelésnek értelmét nem látom. Lehet erre rácáfolni.

Most pedig megyek és kipróbálom magamnak a HmmXP Tempura nevezetű témát, meg pimpelek hozzáillő Foobar lejátszási listát is, bezony. Lesz majd kép is. :)