Kedves Hölgyem! Borzasztóan örültem a mai váratlan találkozásunknak! Igazán frenetikusan éreztem magamat abban a két percben, amíg én voltam a gonosz, aki eltipor másokat. Remélem mihamarabb ismét találkozunk valahol, akkor talán már okot is adok arra, hogy miattam nyavajogjon. Meg ugye a mait is be kell pótolni, nehogy később gondban legyünk az elszámolással. Sajnálom, hogy a végén odavetette nekem, hogy "emeszpés hülyegyerek", legközelebb előbb tessen eltenni a pártkitűzőt, nehogy elkezdjek gyanakodni magára, hogy a piros pulóverem miatt vadult meg annyira. Meg talán nem ártana valami tanultabb ismerőssel utánajárnia, minek a rövidítése a FIDESZ, majd a döbbenet elmúltával legyen szíves sorra venni, hogy a szóösszetételt képező három szó közül melyik kettő az, amelyik Önre nem illik.

Végezetül egy apró észrevétel: talán nem kellene olyan kurva nagy igyekezettel belekötni mindenkibe, még a végén valaki beveri az orrát véletlenül, és az azért mégiscsak jobban fáj, mint ez a pár sor.

Ezt most nem sokan értik a rendszeres olvasók közül, sőt, valószínűleg senki nem fogja érteni. Nem baj, nem érdekes, nem lesz benne a zéhában sem.)