Jaj de nagyon jó a prog előadás. Főleg hogy már nem kell tizenegykor elkezdeni a helyeket lefoglalni. Elég fél tizenkettőkor :). De legalább újabb információkhoz jutottunk Chuck Norrisszal kapcsolatosan. Íme a gondolatmenet:

A végtelen ciklusokat a mai, gyorsnak mondott processzoroknak is elég sokáig tart lefuttaniuk. Ez tény. Nade akkor adódik a kérdés: vajon Chuck Norris, aki már kétszer is elszámolt végtelenig és tud nullával osztani, vajon ő képes-e lefuttatni a végtelen ciklusokat? Továbbmegyek: vajon nem Chuck Norris elől futnak-e a végtelen ciklusok?

Fenemód örültem a felszólításra alkotókedvet kapott olvasók tevékenységének, amelyet a roskadozó vendégkönyvben mutattak. Jól esett, na. Majd valahogy meghálálom, esetleg mit szólnátok egy új dizájnhoz? ;) Hmm, inkább a vendégkönyvet alakítom át úgy, hogy végre jó legyen.

Csak jutottam valamire az RKLauncherrel, ennek eredménye alant szemlélhető meg. Mielőtt a RÓKAbundát ellenző csoportok képviselői TűZforró lávalöketekkel találnak meg, elárulom, hogy a képen az Internet Explorer ikonja jelzésértékű, és ideiglenes mindaddig, amíg találok egy értelmes Firefox ikont, de addig is a Firefoxot indítja. Remélem a Mozillások megbocsájtják ezt nekem...

060321.jpg

Ja, tök jó egyébként a MySQL, kár hogy nem értek hozzá egyáltalán. Meg aztán az ember ne csudálkozzon, ha elfelejti letölteni a phpMySQL-t a kezeléshez.

White people surf the net. Black people cruise it.