Nem panaszkodásképpen mondom, de az őszi félév vizsgaidőszakának utolsó hete - ami rossznyelvek szerint maga a téli szünet - olyan észrevétlenül szállt el mellettem, mintha nem öt nap lett volna, hanem egy, vagy kettő.

Ma pedig már péntek van, pénteken belül is estetájt járunk erősen, moderato hangerővel zajong a Winamp is - most váltott Skatulya bácsira, aki néninek túl ronda... -, letöltöttem a Deviantart vektor kategóriájában lévő képek nagyobbik hányadát, elolvastam kétszer WarPriest blogját (itt) - megérte -, S@tival megtárgyaltuk, hogy a Tibi vagyok... már csak a Csillagok háborúja-jelenet miatt is hígtrágya - nevezett képsorozaton a főhős egyik jóbarátját egy műpénisz alakú vízipisztollyal összevizezi, közben idézget a CsH-ból -, Nándonak szemtelenül sokat segítettem a bbLeanben, értelmeseket szóltam hozzá különböző fórumokhoz, feltöltöttem a mobiltelefonomat, próbáltam értelmes célokra használni a Neptunt - elég nehéz az órarendet összeállítani, hogyha nincsenek kiírva az egyes órák időpontjai -, valamint úgy éreztem, hogy engem elfelejtett a világ teljesen, mintha nem is léteznék. Ennek oka igen prózai, mivel nincsen benne rím: nem kaptam egyetlen egy nyamvadt Káma Szútra vírussal fertőzött levelet egyetlen ismerősömtől sem, ismeretlenektől meg főleg nem. Pedig ha jönne ilyen levél, amelybe légzsákos néniket sajtolt valaki, én tutira megnyitnám! Az viszont nagyon tetszett, amit a híradóban mondtak az üggyel kapcsolatban, valami olyat, hogy "...szakemberek szerint a legújabb vírusirtókat kell használni...", na mondom ehhez tényleg szakembernek kell lenni.

Nem kell viszont szakembernek lenni ahhoz, hogy valaki az alábbihoz hasonló, egyesek szerint szemkiégetően színtelen munkaasztalokat alkosson, ráadásul én vagyok annyira elvetemült, hogy az eredetileg narancssárga hátteret átfessem feketére, és úgy örüljek neki. Remélem rajtam kívül másnak is feltűnt oldalt a folyamatosan bővülő fotóoszlop, éppen emiatt nem szírtam be ide a fotókat, de most kivételt kell tennem, hogy a szabályomat erősítsem.

06020401.jpg

Ha MSN-en bárki belenézhetne mások beszélgetésébe, akkor a ma esti S@ti-Nfol pankráció során részese lehetett volna egy frenetikus Repülő Cirkusz-összeállításnak is, amelynek csúcspontja talán a "Damn you, inspector Dim!" volt. Most ezt is sokan értették, gondolom... Nem baj, én meg mást nem értek, most éppen azt nem értem, hogy a Bodyrockers hogy lehet annyira elektronikus, mint amennyire nu-metálos is, illetve, hogy a Kasabian sokat csuklik-é a Fonográf óta...?