Most leírhatnám, hogy szerda óta mennyire alá vagyok esve saját magamnak, de egyrészt ez nem érdekelne senkit, másrészt meg nincs is így. Azért a tegnapi napot sikerült csöndesen végigsajnálkoznom, amire úgy összességében, bizonyos távolságról nézve egyáltalán nem vagyok büszke. Ma meg, amikor felébredtem, volt bennem egyfajta magabiztosságot sugalló érzés, mintha egy vékonyka hang suttogta volna a fülembe, hogy most felkelsz, tanulsz a hétvégén és hétfőn odab*szod őket a kérdéseikkel a falhoz, de szerintem a hang túloz, bőven elég volna, ha ők nem b*sznának engem falhoz hétfőn, és beírnák a kettest, amelynél jobb jegy nincsen, csak a többinek komolyabb a vizuális megjelenése.

Aztán meg hadd gratuláljak WarPriestnek, még ha kicsit megkésve is. Nevezett úriember annyira komolyan vette a Kalkulus pótvizsgát, hogy az eredmény (4) láttán kis híján helyben kinevezték professzornak. ő maga azt vallotta nekem, hogy saját lábán jött ki az irodából, de harmadik emeleti források szerint kicsit imbolygott azért. :]

Nem is tudom hirtelen, hogy hogyan kezdődött, de azon kaptam magamat, hogy a CD-lejátszóban két napja pörög a SoaD - Hypnotize albuma, és egyelőre nem is tervezem, hogy mást rakok be helyette. És az az érdekes, hogy a Vicinity of Obscenity éppen úgy passzol most, mint mondjuk a Hypnotize vagy a Holy Mountains...

Ja, és a tegnapi "pihenés" közben addig vakartam a tök... tökéletesen kerek buksimat, amíg valami csoda történt a CSS-sel és elkezdett valamelyest normálisan működni IE alatt is úgy, hogy nincsen benne többé float tulajdonság. Azért felhívom a figyelmet a valamelyest szóra, ugyanis még így sem jött el a Nirvána - Kurt Cobain nem vállalt szereplést... - ugyanis:
- IE alatt az egész oldal középre van igazítva, én viszont balra igazítottam a kódban mindent,
- IE alatt az egész oldal középre van igazítva, kivéve a láblécet, amely a megfelelő helyen látható,
- IE alatt az oldalsó menü mintegy 150px-szel lejjebb van csúszva, mint ahogy kellene.

Viszont nagyjából okés a layout, minden látszik, aminek látszania kell, az uw-s látogató-számláló továbbra is azt mutatja, hogy e pillanatban az oldalt nem elérhető számú olvasó nézegeti, ami szerintem egy olyan szám, amely a nulla és végtelen harmonikus közepe, így nem ábrázolható számítógépileg. Sikerült még a vendégkönyvben is galibát okozni, az üres bejegyzéseket én csináltam véletlenül. Próbáljatok túllépni rajtuk, plz. Aztán ott van az a nüansznyi probléma, amely a bejegyzések fejlécében, a dátumnál látható: egy félelmetes optikai csalódás. A szövegek háttere egy adott szürke szín. A dátum mögött látható képen a fehér terület fehér, a szürke terület pedig ugyanolyan szürke, mint a szövegháttér (#535353 = #535353). ÉS AKKOR MIÉRT NEM UGYANOLYAN???

Végül még felhívom a saját figyelmemet arra, hogy ne nézegessem kétnaponta a CSS Zen Gardenen látható grafikai kivitelezéseket, mert beláthattlan következményei lehetnek a saját magam és Zsubi, mint egyik fő dizájnról véleményt mondó jómunkásember egészségi állapotára nézve. És most valld be, hogy ilyen jó még sosem volt!

We are rotting down with a spiral to the ground
No one, no one’s gonna save us now, not even God
No one saves us, no one’s gonna saves us now
Would you expect us to go where the bombs fall?