Precious and fragile things
Need special handling
My God
What have we done to you?

Depeche Mode - Playing The Angel Úgy van, ez bizony Depeche Mode, mégpedig a Precious című számuk. Igen, tudom, nyár óta most sikerült eljutnom odáig, hogy meglegyen a Playing The Angel album. Nos, most megvan, és éppen rongyosra van hallgatva, mert így a jó. Különösen jót tesz olyan vérzivataros időkben, amikor a magukat egyetemistának gondoló progmatos jólelkek bőszen kódolják az SQL beadandójukat, mondjuk mert vasárnap éjfél a határidő a feladat megoldására és beküldésére. És hiába nem értékes és törékeny dolog egy SQL szkript, attól még ez is különös bánásmódot igényel.

KoRn - see you on the other side Másabb vizekre evezve, kijött az új KoRn-lemez is az igen kellemes See You On The Other Side címen. Amint az látható, a borító szokás szerint elborult. Na de kit érdekel a borító, amikor a számok fantasztikusra sikeredtek? Csak néhány hirtelen kedvenc: For No One, Love Song, Open Up, Politics, Twisted Transistor. De mindegyikben van valami apróság, ami alapján rögtön látszik, hogy a srácok próbálkoznak újításokkal, és szerintem elég jól elkapták a fonalat. Bár nekem továbbra is az Untouchables az abszolút favorit, ez a lemez jelen pillanatban felült a második lépcsőfokra.

Hogy néhány napnál hosszabb ideig ne legyen olyan érzésetek, hogy minden kreativitásomat a gyönyörűen megfogalmazott mondatkák kitalálására fordítom, időnként közlök képeket az aktuális asztalomról, a legutóbbi ilyen alkalom nem is olyan régen, egészen pontosan csütörtökön volt, nade azóta már kedd van, sőt, mire ezt olvassátok, vastag szerda, szóval nem hagyhatlak titeket ízlésficammal létezni.

clean dirty

Majd elfelejtettem szólni arról, hogy a világhíresen izgalmas Adatbázisrendszerek előadáson ma is nagy hasznát vettük volna a színes ceruzáknak, mert ma is rajzszakkörösöknek néztek minket. Én mondjuk el voltam mélyülve az SQL jegyzetben vasárnapra való tekintettel, de ezt még hallgatni is rémisztő, sőt, agyrémikus, ugye, amint azt S@ti remekül kitalálta. Egy botor pillanatomban megnéztem a blogomat a Pornolize-on keresztül, hát, voltak érdekes dolgok. Viszont sokkal hatékonyabban töcsköli tele a szövegeket, mint eddig, most összejöttek olyanok is, mint a "...ezúttal újítással próbálkoztam a fitymaarcú figyelmemet valamennyire ébren kib_szni...", "...magamat még nem sikerült elhelyeznem ezen a görény számegyenesen", de a legjobb talán ez: "...amely az f_szvakaró idő függvényében konvergált a f_szkalap szilárdtól a ősparaszt folyékony halmazállapotú csapadék felé...". Mondom, hatékony...

1204. KoRn - Liar (4:14) [See You On The Other Side]