Azt hiszem, hamarosan visszaállítom az admin felületen a kötelezően megjelenő hirdetést pop-up-ra, tíz értelmes emberből nyolc már úgyis pop-up killerrel működő böngészőt használ. Legalább senkit nem fog halálra szekálni valamely bugyuta ide-oda scrollozó reklámcsík a magvas gondolatok fölött. És legalább kirakhatom a "Valid XHTML/CSS" plecsnit valami jól látható helyre, ebben ugyanis az UW-s banner akadályoz meg jelenleg is. Persze olykor mókás is tud lenni az a csíkocska. Méréstechnika órára mentem reggel, az óra viszont nem jött rám, mivel a tanár megint letudta öt percben, amit segítségképpen közölni akart, és ezt sem összefüggően, hanem három részletben. Így hát MSN-en társalogtam S@tival, asszem éppen a képek beszúrásával bíbelődtünk, amikor ellenőrzésképpen odaklikkeltem hozzá, és súlyos dolgot láttam.

<../img src="pix/1.jpg" width="200" align="right" hspace="10" vspace="5" />Azt már korábban sejtettem, hogy a rengetegsok Monty Python-epizódnak komoly követlezménye lesz rám és környezetemre nézve, de arra nem számítottam, hogy ilyen hamar előjönnek a jelek. És S@ti sem. Vagy az is lehet, hogy direkt rajzolt egy ilyen bannert flashben, felrakta jól az oldalára, aztán nekem meg előadta, hogy nem megy a linkelés, én meg jól megnéztem, észrevettem a hoaxot, majd nagy csinnadrattával neki is megmutttam, amit már régóta tudott. Fenébe is, jól álcázza magát a srác... ;) Utána meg még előadta, hogy megy hozzájuk Ványa bá... Váncsa bácsi, aki valószínűleg ott élőben fogja egy fantasztikusan átgondolt körmondattal burkoltan elküldeni az aktuális kormányt a vérbe, amint az neki remek szokása és ismertetőjegye. De hát ezért szeressük mink őtet.

Regisztráltam az SG-re. Tök jó lenne a dolog, ha mondjuk a levélben megküldött jelszó egyáltalán megérkezett volna. De nem érkezett meg, csak a kérést követő negyedik órában, azzal a kitétellel, hogy most szaladjak is megváltoztatni, viszont belépni leghamarabb holnap fogok tudni, mert addigra kerül élesítésre. Köszönöm, igazán megtisztelő, hogy egy nyamvadt fórumregisztrációt annyira komolyan vesznek, hogy előtte halálra kell éheznem egy szabadon választott részében a nagy és cudar Szaharának. Esetleg az ereimet is felvághatom rövid időre, hogy megmutassam, tényleg komolyan gondolom a regisztrációt, a fórumszabályzat egyes pontjaira pedig önnön véremből csepegtetek egy keveset.

Olvasgattam sztupy blogját is, amelyben az volt írva, hogy nekem van egyfajta tehetségem ahhoz, hogy az abszolút semmiről is tudok írni pár bekezdést. Ezt akkor én most bóknak veszem és megígérem, hogy a jövőben is legalább annyira fogok értekezni a semmiről, mint eddig, amire jó esély mutatkozik, hiszen elképzeléseim szerint év végéig a világon semmi érdekes nem fog velem történni. Ezt az állításomat be is bizonyítom majd valamikor a #329 környékén. (nem gondoltam végig a dolgot...)

A nap mondása: Hogy a büdös francba fújhat ennyire a szél a fal felől...?!

959. Hoobastank - From the heart (3:03) [The reason]