Betegen sportot nézni legalább annyira fárasztó, mint egészségesen sportolni. Ma viszont volt MotoGP Bahreinből, ahol Talmácsi Gábor ötödik lett; volt MTK-FTC futballrangadó (khmmm...), amin kivételesen jól lehetett szórakozni úgy a hetvenedik percig, onnantól kezdve több volt a szabálytalanság, mint a labdaérintés.

Fernando Alonso pedig világbajnok lett kajak-kenu... kosárlabd... kocsiversenyben. Végre! Ez nem annak szól, hogy Raikkönent nem kedvelném, de így végre valami más felkonf szöveget kell kitalálniuk az RTL-nél az F1-es műsorok elé; különben képesek lennének elsütni a szezon végéig az Alonso biztosan halad a győzelem felé, de Raikkönen még megtréfálhatja felkonfot. De én már tudom, mi lesz helyette: Schumacher vagy Montoya? Schumacher vagy Montoya? Aki szerint Schumcher lesz a harmadik, az küldje el...

A húgát a boltba tejért. Péntek este meg láthattam volna egy remek filmet, de nem láttam, mert InGen csak tegnap este szólt rám. A tv2-n ugyanis éjfél után tíz perccel kezdődött a Karate Tigris III - Extrakemény kickboxer című hongkongi akcióthriller, aminek a kedvcsinálója a következő: "Mialatt Will véres bosszút forral a tettes ellen, a szintén CIA-s Casey megkísérli lebeszélni öccsét erről a gyilkos akcióról. De Will nem tágít..." Az utolsó mondatból arra következtettünk, hogy Hongkongban is vannak b.ziniggerek. Ami még figyelemreméltó, az a magyar cím: az eredeti ugyanis az volt, hogy Karate Tiger III - Blood Brothers, ebből lett - teljesen jogosan - extrakemény kickboxer. De a karate meg a kickbox valahogy nem egy műfaj, már csak azért sem, mert a karatéban nincsen a küzdőkön kesztyű.

Éppen játszott: Scooter - Back in the UK.