Sikerült egészen fél tízkor felébrednem, ez egyéni rekord. Fel is írom valahová. Hová is, hová is...? Ja, már fel van írva, ide.

*homlokon csapja magát, ettől rendesen felébred*

A délelőtt további részében azzal voltam elfoglalva, hogy megszólaltassak egy alaplapi hangkártyát, amely eddig jóízűen kinevette a gyári drivereit. Azt sem értem, hogy egy ilyen integrált vackot, ami ráadásul "genuine Intel", merthogy egy eredeti Intel alaplapon található, miért nem ismer fel a Windows XP minden teketória nélkül, mikor illene neki. Kipróbáltam egy Sulix Live CD-ről bootolva, persze hogy volt hang.

Aztán a jobb oldali menüt birizgáltam kicsit. A fő baj az vele, hogy 800*600-ban nem látszott az alsó negyede, ezért lecsökkentettem a betűméretet és elvettem a sorközöket is. Így viszont nagyobb felbontásban nem lesz olyan kellemes böngészni. Azért remélem, nem annyira zavaró, végülis azt nem kell hosszasan olvasni.

Azzal is tisztában vagyok, hogy Internet Explorerrel nézve az oldalt, egy remek kis fehér sáv látható a gördítősáv melletti részen, aminek a keletkezése és a létezése számomra egyelőre rejtély, ugyanakkor újabb bizonyosság afelől, hogy nem éri meg IE-t használni a gyatra CSS-támogatás miatt. Sem.

Végezetül kaptok egy képernyőfotót, hogy úgy látszódjon, írtam is valamit ebbe a bejegyzésbe.

Este magyar-svéd focimeccs, reméljük a legjobbakat.

Éppen játszott: KoRn - Blame