Szereted szivatni az embereket? Add fel álmaidat most! Ne ábrándozz a jegyellenőri állásról, ne legyél keménykötésű tanárfajzat, ne akarj közlekedési rendőr sem lenni! Az ideális munkakör számodra is egy szabadon választott egyetem tanulmányi osztálya! Légy részese a bürokrácia nemes rendszerének, intézd magánügyeidet munkaidőben! Nyugodtan menj el a büfébe kajálni, amikor ezrek állnak térdre rogyva az ajtó előtt egy rohadt pecsétért! Vidd magaddal a büfébe a pecsétet is, nehogy a többiek haladni tudjanak, míg távol vagy! Otthon tükör előtt gyakorold a fapofavágást és a tettetett sajnálkozó arc magadra öltését, egycsapásra sikeres leszel. És még egy fontos dolog: véletlenül se mondj el mindent, ha kérdezik. Nézd meg az összes Columbo-epizódot és tanulj a gyanúsítottaktól! Álmaid melója rád vár!

Hogy szakadna rájuk az a magasságos...!

Csak írj egy kérvényt. - És azon kívül nem kell más? - Semmi. - Fénymásolatok, felvételi értesítésről mondjuk? - Nem kell semmi más, ahogy mondtam. - Oké.

Itt a kérvény. - Megnézem, hogy jó-e. És hol vannak a félévi indexmásolatok? - Azt mondtátok múltkor, hogy nem kell más a kérvényen kívül. - Pedig kell...

Kerülöm a stresszt, mint látható.

Éppen játszott: Tankcsapda - Törülközőkkel, teniszütőkkel

Voltam én a bajban, volt úgy, hogy én akartam és volt úgy, hogy más akarta, hogy én akarjam úgy.
Aztán persze többnyire minden más lett és jót csak a változás tett, én se hittem de néha tényleg ez az egyetlen kiút...