Szeretnék köszönetet mondani annak a kedves, kifogástalan stilisztikával nyilatkozó olvasómnak, aki vette a bátorságot és megírta nekem a véleményét. Valószínűleg túlzott félénksége az oka annak, hogy a saját nevét nem vállalta a levelében, arra meg gondolni sem merek, hogy annyira amatőr, hogy lehagyja az aláírását a levél végéről, elvégre ahhoz elég esze volt, hogy levelet küldjön nekem egy azóta nem létező címről. Köszönöm neked az építő jellegű kritikát, bár abban tévedsz, hogy az oldalt a különböző felmenőimmel készíttettem, sőt abban sem tudok neked igazat adni, hogy az eszed gatyában hordott nagyobbik része valaha is képes lesz elsajátítani az olvasás kényes műveletét. Hiszen az agyaddal sem sikerült...

Ha most magadra ismertél, akkor kérlek, pár másodpercig ne mozdítsd meg a fejedet, legyél annyira kedves velem, hogy megkímélsz a második lézervezérelt mammutkoponya-szaggató kisbalta útnak indításától. Köszönöm, és üdvözlöm anyádat.

És most következzen valami egészen más. Miután eggyel kevesebb olvasóm van, a többieknek újabb két felvételt juttatok a hazai futballélet kiválóságairól. S@tié az érdem ismétcsak, először itt egy idióta, aztán itt van több.

Ezen kívül még bedobom a közösbe szerény írásomat a bbLeanről, visszajelzések sokaságát várom, de lehetőleg ne írjatok olyat, hogy "Há’ most felraktam eztet a bíbílínt oszt’ nem megy...", mert ebből marha sok minden kiderül számomra. Igen, még az is. És most mentem KOTORni.

Éppen játszott: lostprophets - We Still Kill the Old Way

Szerk.: persze a videók már nincsenek meg.