Miután nekem kell "foglalkoznom" egész héten a hatéves unokatesómmal, akit gyakorlatilag a San Andreason kívül más elfoglaltság nem köt le három percnél tovább, nem vagyok könnyű helyzetben. Ugyebár nekem miért is lennének Micimackós meg röfimalacos játékaim...? Szóval amíg ő elfoglalta magát az agyatlan lövöldözéssel, azaz: bemegy ez üzletbe, ott kicsinál mindekit, kimegy, ott kergetik a rendőrök, elkapják / kicsinálják, és kezdi elölről - ha nem játszhat, akkor csak vergődik egész nap... rulez -, addig nekem is csinálni kéne valamit. Így akadt meg a szemem ismét a jó öreg GT3 dobozán.

Most is annyira ütött, mint korábban. Nem a doboz, a játék. Igaz, a korábbi mentésemet valahogy nem volt hajlandó elfogadni. Mindegy, új karrier, nézzük a jogsikat. Hát apám, amíg a Domestic B licenceket megcsináltam aranyra... Különös tekintettel a második, Viperes feladatra... A rekordok között a legrosszabb időm is már csak 15 ezreddel van az aranyhoz előírt idő fölött. Aztán végre sikerült. Majd sorban a többi is. Már túl vagyok 15 versenyen, ez öt esemény keretében volt ugye, eddig mindenhová elég jó volt a kezdeti, tuning nélküli MX-5-ösöm, vagy az első kör végén megnyert újabbik MX-5. Ezeken kívül van még egy Corollám, egy Nissan Sylviám és még egy MX-5-ös Mazdám. Következő állomás a Sylivával az 80’s Sports Cars című meccs lesz.

Ja, és baromira élvezetes volt a tesztpályán a roadsterekkel menni két kört, folyton keresve a szélárnyékot és a kiugró autókat! Negyedszerre már sikerült megtalálnom azt a pontot, ahol el kell kezdeni a végső sprintet, így tudtam nyerni komoly 28 ezreddel egy SLK előtt.

Éppen játszott: Coldplay - Fix You