Egész hétvégén szar idő volt. Szombaton még csak az eső esett, de estére feltámadt a szél is. Korábban úgy terveztem, hogy leviszem a Totó névre hallgató kutyámat sétálni, vagy legalábbis játszom vele az udvaron, úgyis csak hétvégén lát engem; erre tessék. Ráadásul reggel elszaladtunk bevásárolni, hát, szépen nézett ki a Fabia utána, mit ne mondjak.

Pénteken egyébként megjött a legfrissebb Gamestar magazin, ami még a DNS-molekulát megyszégyenítően csavaros Gamer-megszűnés utáni események folyományaként landolt a postaládában. Kibontás után alig tudtam összeszedni a sok cuccot, ami az ölembe hullott. Újság, Half-Life 2 külön füzetecske, DVD, előfizetési csekk - rögtön két darab. Na mondom, megirigyelték a múlt havi PC Gurutól a Doom-könyvet, vagy mi?

Egyébként meg érdekes az egész PC-s játékmagazin-piac, mióta a Gamert nem jelentetik meg. Egyrészt, a legrégebbi tagok (Lily, Mocsy, Brazil) és néhány újabb tag (PPéter, Hunor) nem írnak offline lapba. Másrészt a Gamestar és a PC Guru is két hónapja úgy jelenik meg, hogy a címlapon ott figyel a Gamer logója is, ezzel szeretnék azt sugallni, hogy a stáb - állításuk szerint - legjobbjai ezentúl náluk publikálnak majd. A Gurunál ketten vannak (Flatline és Lucas Z, ők szerintem jól beleillenek abba a lapba), a GS-nél meg egyelőre gonzalest láttam írni, de hamarosan Dauby és B-Chrome is ott lesznek. Szóval kicsit olyan érzésem van, hogy mindkét fél - a GS inkább - megpróbálja magát a felmentő seregnek beállítani, akik menedéket adnak a távozni kényszerült cikkírók javának. És sokan vannak, akiknek ez nem feltétlenül nyeri el a tetszését. Brazil komát szívesen meghallgatnám erről a dologról, de úgyis annyit mondana, hogy inkább nem mond semmit, mert mindent meg lehet magyarázni.