Azért nincsenek mostanában posztok, mert véletlenül kirakok valami fergetegeset, ami tetszik húsz embernek, aztán másnap az újságokban már azt nyilatkozza M. L. kistérségi vállalkozó, hogy ő maga sem gondolta volna, hogy megvásárolja az Implementáció-függőt, de értsék meg, instant get volt. Nem tehetlek ki titeket ennek a veszélynek, lássuk be.

Nem hallgathatok viszont el rendkívül jó ajánlatokat, úgyhogy guck mal, Damen und Herren, a Tescóban most akciós a végtelen ciklus! Nekem egy doboz lefolyótisztító mellé járt ajándékba, de szerintem olcsóbban is megkapható.

Azon már remélhetőleg mindenki túltette magát, hogy a robotkasszában nem szabad a szatyrot, hátizsákot, kosarat, banyatankot a csomagolóterületre rátenni, mert váratlan árucikké alakul nyomban. Lehetett mostanában valami fejlesztés, melynek nyomán az alábbi jelenettel örvendeztettem meg kedves utasainkat és a vonatra várako… ja nem, a vásárlóközönséget:

– Olvassa le az árut vagy klubkártyáját!
– (Mr Proper elhalad a leolvasó előtt. Pitty. Mr Proper elhelyezésre kerül a csomagolóterületen.)
– Váratlan árucikk a csomagolóterületen! Folytatás előtt távolítsa el!
– (Mr Proper elhagyja a csomagolóterületet.)
– Váratlan árucikk eltávolítva. A folytatáshoz helyezze az árut a csomagolóterületre!
– He? (Ja, biztos tudja a súly tömeg alapján, hogy ugyanazt rakom-e oda. Odarakom.)
– Váratlan árucikk a csomagolóterületen! Folytatás előtt távolítsa el!

You know where this is going.

Úgy a hatodik körnél sikerült felhívnom a kasszák között rohangáló pénztáros figyelmét a problémámra, de nem kellett elkezdenem a szerintem ez szar kezdetű mondókámat, megtette ő maga, ezzel szenvednek napok óta az összesnél, boldogságuk határtalan, már ácsolják az akasztófát a raktárban és hasonló szívderítő dolgok kerültek elő, mialatt a kártyájával megsudózta a terminált.

Egyébként köszönöm a kérdést, kidugult a lefolyóm, tényleg tud valamit a címkén feszítő kopasz ember.