Na, csak eljött ez is. Az IT Crowd sorozat kedvelőjeként persze örültem neki, hogy ha a negyedik után újabb évadot már nem kapunk Ray, Ross és Joan kalandjaiból, legalább egy extra záróepizódra összerántják a stábot Linehanék.

She’d said that, emotionally, I’m somewhere on the artistic spectrum.

Az egy dolog, hogy a közönség kissé érzékenyre lett állítva, de elsőre ettől függetlenül sem tetszett igazán a The Last Byte, úgyhogy javaslom az ismételt megtekintést, mert akkor a történések ismeretében már lesz idő felfedezni az apró finomságokat.

You sounded like you were invited to Glastonbury!

Negyven perc egy magyar tehetségkutató műsorban arra elég, hogy kimondjanak nyolc nevet, itt viszont belefért számos kurrens téma kifigurázása, a fejlett társadalmak általános koffeinfüggésétől kezdve az olcsó internetes mémek népszerűségén át a szerencsétlen kommunikációs kísérletekig és a valóságshow-kig.

It’s extremely mild. It’s mainly water...

Az emlékezetes színházas vagy a házimozizó kannibál epizódhoz sajnos nem ér fel ez a rész, de szerepel benne Richmond is, már nem lehet rossz. Rajongóknak kötelező — ők persze enélkül is megnézték már, a többieknek meg elkezdhetik pótolni az elejétől.