A mai nap nem éppen a legtökéletesebb. Mentségére legyen mondva, ezt már korán reggel tudtomra akarta hozni, elvégre minek nevezzek a kezemre ömlő forró teát, ha nem égi jelnek... Aztán amikor rávettem magamat, hogy elinduljak tesiórára, kinéztem az ablakon: abban a pillanatban kezdett el esni az eső. Van esernyőm legalább, a jó meccs közben meg kit érdekel a szakadó eső, játszottunk mi már hóesésben is, rövidnadrágban és pólóban meg kesztyűben, betonpályán.

Összepakoltam, kimentem a buszmegállóba. Azaz kimentem volna, ha nem csapja rá a huzat az ajtót a kezemre (a változatosság kedvéért most a másikra). A megálló a négysávos út túloldalán leledzik, nagyobb gond viszont, hogy bár állnak hatan a zebránál, egyikük sem nyomta meg a gombot, ami zöldre tudja váltani a lámpánkat. Közben látok jönni egy buszt, 24-es, na ezt nem érem el. 9:50 van most, gyalog nem érek be időben, a következő busz úgy húsz perc múlva jönne, akkor meg már minek bemenni, úgyis van vagy hat plusz órám, majd holnap bemegyek.

Mivel kint rossz idő van, egy nagy pohár szőlőlé kellemes, ám kissé egyhangú társaságában nekilátok az oldal továbbfejlesztésének. Mintegy tizenöt htm-fájlt akarok letisztázni, hogy legalább én ki tudjak menni belőle. Közben eszembe jut egy csomó ötlet, azokat is megcsinálom, a végén már négy oldalt készítettem csak a frame-eknek. Jó ég, mit fogok én összeszenvedni, mire beleépítem a Java appleteket meg a két Javascriptet, a CGI programról nem is beszélve. Jó lenne valamilyen órát beleszerkeszteni a menügombok alá, gondolom le lehet tölteni ezeket készen is valahonnan.

Állítólag megérkeztek Magyarországra az első, legális példányok a GTA San Andreasból. Lassan meg kellene rendelni az Év Játékát. Közben vannak, akik a PS2-es verzió PC-s átiratával sz*rakodnak, király lehet. Ez ugye nem az a PC-s verzió, ami majd május körül lesz, hanem egy PS2 emuláció. Én biztos nem szennyezném magamat ezzel.