I’m on a boat
Mai kínzó kérdéseink:
Vajon miért drágább a sótlan pörkölt mogyoró a sózottnál?
Mi a jó az olyan bicikliben, amin nincsen ülés?
Mai kínzó kérdéseink:
Vajon miért drágább a sótlan pörkölt mogyoró a sózottnál?
Mi a jó az olyan bicikliben, amin nincsen ülés?
EdBoyWW @
1. sós mogyit a só trtósítja, és tovább eláll? (ez logikátlan...)
2. lehet vele rajolni? (már akinek célpiaca a triál)
Dicska @
1. Köztudott, hogy a földimogyoró sózottan terem. Manapság pedig igen drága egy mogyorósótlanító automata.
2. Nyilván, mivel kevesebb benne az anyag, ezért... ...drágább. Egyébként ugyanaz az ember találta ki, mint a nyeletlen bögrét vagy az íztelen fagyit, csak ez bejött neki, ennyi.
Nfol @
Biztos áll egy művezető a futószalag mellett és pálcával rácsapkod a sószóró alkalmazottak kezére, amikor a sótlan cuccot kell forkolni.
EdBoyWW: Azt értem, hogy triál, a kérdés felvetését indukáló egyén is valami farönkön egyensúlyozott éppen, de nem értem, hogy amikor triálozni megy vagy triálozásból jön, akkor végig rogyaszt a hátsó kerék fölött vagy hazáig tolja a bringát?
Dicska: Nekem minden bögrém nyeletlen. :9
rikavagyok @
azért mert a 2 alkotórész közül a mogyoró a drágább. és a sózott egységnyi tömege több mogyorót tartalmaz. :P
Dicska @
HÁ!
Kelbasta, kelbasta, de el... rontotta! :D
rikavagyok @
ebastam. kevesebb.
madcows @
1. kinai munkasokat kell fizetni, akik lenyalogatjak a sot
2. fogamzasgatlan?
madcows @
*gatlas