Rosszmáj nyúz - 5. hét

Nfol @ 2008. január 31.

Egy. Szetey Gábor azt nyilatkozta, hogy friss levegőre van szüksége, ezért lemond államtitkári posztjáról és visszatér korábbi munkahelyére, egy dohányipari céghez. Hát ez szívás. Csodálkoznék, ha emiatt nem venné szájára a sajtó.

Kettő. Orbán Viktor szerint a március 9-i szociális népszavazás nem pártkérdés. De ha sok az igen szavazat, kedves barátaim, az a Fidesz győzelmét jelenti és talán mégis bontanak közösen egy kölyökpezsgőt, hogy az időközi választásig józan politizálást mutassanak be.

Három. A Windows 7 a Microsoft szerint leghamarabb 2011-ben jelenik meg. Hogy pontosan mikor, azt majd megmondják, amint kellően sok felhasználó tért át XP-ről Vistára.

Négy. Jarno Trulli szerint néhány csapat csalni fog a 2008-as szezonban. Részhalmaz. 2008-ban minden csapat csalni fog és néhány csapatot rajta fognak kapni. De lehet, hogy Trulli attól tart, hogy a Toyota megint nem fog elég jól csalni.

Öt. Szupergyors internet a szennyvízcsatornán át. És akkor új értelmet nyerne a loading kifejezés. Csordogálnak majd a megabitek. A gázvezetékes meg az áramhálózati internet sem jött be annyira, hogy kereskedelmi termékké váljon, szerintem a csatornás net körül is bűzlik valami.

Hat. Netes invázió a szcientológiai egyház ellen. Xenu sem tudta megállítani a packeteket, mert közismert hollywoodi színészekkel volt megbeszélése.

Hét. Az ORTT szerint az MR2-Petőfi nem biztosítja a műsorszámok és a nézetek sokszínűségének, a kisebbségi álláspontoknak a megjelenítését. Ha holnap délig ütnének rozsdás lábossal, akkor sem tudnék rájönni, hogy egy kimondottan zenei adón mi a f*szomat kell kisebbségi álláspontokkal foglalkozni. Majd ezentúl lesz félórás magazinműsor a határon túli magyarokról is, gondolom olyan hajnali három körülre időzítve.

Nyolc. Megoldhatatlan feladatot kaptak a negyedikesek a gimnáziumi felvételin, mert a minisztérium későn vette észre a sajtóhibát. Javaslatom: aki a hiba ellenére jól oldotta meg a feladatot, azt azonnali hatállyal vegyék fel a minisztériumba, garantáltan jók konfliktuskezelésben és láthatóan jobban értenek ahhoz, amit csinálnak.

6 hozzászólás:

Itt lehet puttyogtatni!