Belekotty

S@ti @ 2007. szeptember 8.

Hűha, én aztán jó sok időre eltűntem... Utoljára csaknem két hónappal ezelőtt láthatott tőlem új sorokat az internetes közönség, azóta aztán jó sokminden történt, bele se kezdek, inkább csak a lényeget.

Nemrég felraktam a YouTube-ra ezt a videót, aminek kapcsán el kell mondanom, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi mocskot én még a nyakamba életemben nem kaptam, de a descriptionben leírtam, hogy számítottam rá, meghát amúgyis: a harmadik után már nem lepi meg az embert, hogy egy negyedik kommentáló is leb*zik*cs*gözi. Ez az élet rendje, ugyebár. Jó kis vihart kavartam, jelenleg 74 kommentnél járunk, ez a most discussed videóm jelenleg, érdemes vetni rá egy pillantást, és utána beleolvasni az első 10-15 kommentbe.

Léderer jól kiszurkolta nekünk ezt az 1-0-at, a bosnyákmeccset pont a második videó szerkesztése közben kiugorva néztem meg (jó kis kétórás szünetet tartottam tehát az alkotói folyamatban, ezalatt ugrott be a videó vége is), a videót most még nem tudom linkelni, mert még renderelődik, de majd fogom tudni hamarosan. A fiúk játéka tetszett, végre már csak egy momentum emlékeztetett a hajdani színvonalra (Nfollal már kitárgyaltuk MSN-en), csak Dzsudzsák önzőzik még néha sokat. De amúgy jól haladnak a fiúk, ha sikerül ezt a nívót megtartani, akkor még bármi lehet akár a törökök ellen is. Íme, már el is mehetnék futballszakértőnek a TV-be; ők se mondanak általában ennél többet.

E bejegyzés megszületésében elévülhetetlen érdemei vannak Nfolnak, akinek ezúttal is köszönöm, hogy vendégművészként szerepeltet engem. Ha nem tenné, ki tudja, mikor bukkantam volna fel újra. Hiába, szörnyű ez a globalizációs idő...

5 hozzászólás:

Itt lehet puttyogtatni!